Børnefattigdom og Mistrivsel.

Børnefattigdom og Mistrivsel.
Børnefattigdom skal undersøges i Odense. Flere tusind odenseanske børn vokser op i familier, der lever tæt på fattigdomsgrænsen. Og da kommunen ikke har mulighed for at regulere de lave indkomster, så har byrådet besluttet at få nogle anbefalinger til hvad man lokalt kan gøre for at få de udsatte børn ind i de fællesskaber, som forældrenes fattigdom ellers udelukker dem fra. Anbefalingerne skal komme fra en gruppe af ”eksperter” fra bla. Mødrehjælpen og Red Barnet og så et borgerpanel bestående af odenseanere, der selv er vokset op i fattige familier.
Og imens vi venter på anbefalinger, der skal være klar i juni måned, så viser TV Odense ser Rødt en reportage, hvor rådkvinde Susanne Crawley og Dorthe Kingo fra Red Barnet, Odense forholder sig til den rapport om konsekvenserne af børnefattigdom som tænketanken Kraka udgav i august 2023.
Først i programmet kan du se noget om et nyt initiativ mod mistrivsel. Odense Kommune har netop offentliggjort en ny hjemmeside https://www.stottepunktet.dk/ der skal gøre det lettere for odenseanske børn og unge, som mistrives at finde – og få den rette hjælp. Hjemmesiden giver ét samlet overblik over de 67 forskellige tilbud, der findes i Odense til børn og unge med ondt i livet.
Børnefattigdom og Mistrivsel. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Børnefattigdom og Mistrivsel.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.