Fejlslagen Inklusion?

Fejlslagen Inklusion?
Der har været mange forskellige reaktioner på de voldsomme beretninger fra Agedrup og andre folkeskoler tilbage i februar i måned. Både fra bestyrtede lokal- politikere, forældre – og nu også fra Odense Lærerforening, der i en udtalelse fra deres generalforsamling, peger på hvad, de kalder en ”fejlslagen inklusionspolitik”.
En sympatisk ide om at inkludere handicappede børn i almindelige skoleklasser, har nu igennem flere år bredt sig til også at omfatte elever med forskellige sociale udfordringer, der i nogen tilfælde kan betyde en stærkt ud af reagerende adfærd overfor andre elever. Men også overfor de voksne, lærere og pædagoger. Så nu efterlyser Lærerforeningen igen flere resurser til at løse den svære opgave med inklusion.
Vi har bl.a. talt med Odense Lærerforenings Charlotte Holm og den politisk ansvarlige rådkvinde Susanne Crawley, der på hver sin måde er enige om at der skal gøres noget.
Fejlslagen Inklusion? Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=kpWu53p8VYU
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Fejlslagen Inklusion?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.