1. maj i Odense og lokale klima ambitioner

I den her udgave af Odense ser Rødt skal vi en tur i Kongens Have, Odense, hvor Arbejdernes Internationale Kampdag blev markeret den 1.maj. Der var både høj sol, god musik og inspirerende taler, men også en vis bekymring at spore over vores ellers velstående samfunds konstant pressede velfærd. Vi møder også den utålmodige klimaaktivist, Morten Lisberg, der kritiserer Odense kommunes klimaindsats for både at være for langsom og for uambitiøs. Og nu hvor vejret endelig er blevet lidt forårsagtigt, så slutter vi med en rigtig solskinshistorie om skolehaver i Odense.
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til 1. maj i Odense og lokale klima ambitioner
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.