Bedre vilkår for handicappede?

Onsdag 8. maj var en gruppe mennesker samlet foran Odense Rådhus for at demonstrere for et handicapområde hvor mange pårørende og organisationer føler sig overset, underprioriteret og underfinansieret. En demonstration der kommer i kølvandet på den nye rammeaftale for handicapområdet, der for dem det handler om virker mere som en spareøvelse.

Bagefter møder vi også den tidligere formand for LEV Odense Ib Poulsen der fortæller om den forråelse der fandt sted overfor de borgere der var underlagt Åndssvageforsorgen – En forråelse som igen banker på, når spareknive rammer de handicappede, der tydeligt ligger nederst i det velfærdspolitiske hierarki.
Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Bedre vilkår for handicappede?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.