Odense Pride – fri til at elske og leve!

”Det, at vi kan samles i dag, stå sammen og bare vise frem, hvem vi er. Det betyder meget for os som personer. Helt nede i hjertet”.
 
Sådan sagde forperson Nicklas Lindsten, da vi mødte ham til Odense Pride, lørdag den 18. maj i Kongens Have. Og netop det at vise sig frem som den, man er, er ikke altid nemt for mennesker i LGBTQ+ miljøet. For på trods af, at LGBTQ+ personer lovmæssigt er godt beskyttede, så oplever mellem 2000-3000 LGBTQ+ personer hvert år at blive udsat for en voldelig hadforbrydelse.
Så selvom Odense Pride, er pakket ind i fest og farver, så er der også et klart og vigtigt budskab, målet er nemlig at skabe en verden hvor enhver kan elske og leve – frit og trygt.
Vi var med i Kongens Have, da Odense Pride for 4 gang løb af stablen og hvor omkring 4000 mennesker var mødt op for at fejre det, der både er en fest- men også en kampdag for LGBTQ+rettigheder.
Udgivet KULTUR, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Odense Pride – fri til at elske og leve!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.