Nyt børnehus, nørkleri mod mistrivsel og fremtidens ældrepleje

I den her udgave af Odense ser Rødt skal vi blandt andet med til indvielse af et helt nyt børnehus i Bellinge. Og det er ikke hver dag der bygges nyt til de små børn i Odense, så derfor var det en særlig dag for både store og små, da det nye hus, der er bygget i træ og hvor der også er fokus på kunst, endelig kunne indvies.
Og så skal det handle om unges mistrivsel, hvor de på kulturmaskinens tekstilværksted har gode erfaringer med, hvordan nørkleri og kreativt håndværk kan være en rigtig god medicin mod den stigende mistrivsel blandt unge.
Til sidst i udsendelsen handler det om de ældste medborgere. For Odense kommune har netop inviteret til borgermøde om fremtidens ældrepleje og i den forbindelse viser vi her et indslag fra sidste år, hvor et ekspertråd gav deres bud på, hvordan fremtidens ældrepleje kan se ud i Odense.
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Nyt børnehus, nørkleri mod mistrivsel og fremtidens ældrepleje
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.