Naturligt Nærvær i dagplejen

Kryb og kravl, blomster, bål og frisk luft. Det var hvad den stod på onsdag formiddag, hvor 4 dagplejere fra Stigeområdet og deres dagplejebørn mødtes udenfor, til en dag, de kalder naturligt nærvær . For naturen er vigtig i et barneliv. Forskning viser, at aktiviteter i naturen har positiv betydning for børns udvikling, mentale sundhed, sprog og motorik. Det er også noget, de genkender i dagplejen og derfor afholder de hvert år en fælles dag med naturligt nærvær. Vi var med, da der blev kigget på insekter, blomster, spist madpakker og sovet middagslur i shelter og så talte vi med naturdagplejer Anni Christensen og Børn og Unge Rådkvinde, Susanne Crawley.
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Naturligt Nærvær i dagplejen
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.