Værdig modtagelse ved behandlingscenter Odense

Behandlingscenter Odense har netop indviet et helt nyt gårdområde – og det har været tiltrængt. For når odenseanske borgere tidligere ventede på behandling for deres stofmisbrug, stod de til offentligt skue i en grå – og åben gård lige ud til Grønlandsgade. En uværdig modtagelse, som, ifølge brugerne, også skabte både konflikter med forbipasserende, ligesom det var utrygt, at alle kunne kigge ind. Men det er nu fortid. For det, der førhen var den åbne og triste parkeringsplads, er nu blevet til en grøn oase, med overdækninger, hundegård og indbydende siddepladser. Det hele er blevet til via en donation fra den A.P. Møllerske støttefond på 5,2 millioner og fredag den 24. maj kunne det nye gårdmiljø så indvies til stor glæde for politikere, medarbejdere og brugere.
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Værdig modtagelse ved behandlingscenter Odense
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.