Grøn Jernbanegade på vej

Omdannelsen af Jernbanegade til en gå- og cykelgade er endelig begyndt og onsdag morgen tog arbejderne for alvor hul på det, der skal blive til en grøn gade med beplantning, opholdsmøbler og en lille scene, der giver mulighed for udendørs kulturelle output fra de kulturinstitutioner der bor i gaden. Omdannelsen af Jernbanegade er aftalt i den Grønne Mobilitetsplan og det er bare ét af de i alt 60 såkaldte åbningstræk, som gennemføres i løbet af de kommende år og, som sammen med flere andre klimatiltag, skal stå for 25% af de CO2 reduktioner, der skal til for at opfylde byrådets ambition om en klimaneutral Odense Kommune i 2030.
Udgivet KLIMA, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Grøn Jernbanegade på vej
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.