Naturligt nærvær, gårdmiljø, grøn trafik og grundlovstale

I den her udgave af Odense ser Rødt tager vi blandt andet ud i naturen med en gruppe odenseanske dagplejere – og deres børn, som samles til en dag, de kalder for naturligt nærvær. Og så skal vi også forbi behandlingscenter Odense, som netop har indviet et helt nyt grønt gårdmiljø, som erstatter det, der tidligere var en grå, åben parkeringsplads, som var både utryg og uværdig for behandlingscentrets brugere. Og fra et grønt gårdmiljø kigger vi nærmere på Odenses grønne mobilitetsplan, hvor en lille del af den store plan, er skudt i gang i Jernbanegade, når gaden omdannes til gå- og cykelgade med opholdsområder, grøn beplantning og plads til kulturelle output. Og til sidst skal vi, apropos grundlovsdag 2024, som er lige rundt om hjørnet, se en grundlovstale, som varmestueleder Kaj Skrødstrup holdt tilbage i 2018, da udsatterådet i Odense holdt grundlovsdag i fattigdommens skygge.
Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Naturligt nærvær, gårdmiljø, grøn trafik og grundlovstale
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.