Røde Kors åbner nyt Netværkshus

Et helt nyt såkaldt Netværkshus er netop åbnet i Odense, i den gamle banegårdsbygning. Huset, der drives af Røde Kors har fokus på fællesskaber og står klar med en håndsrækning til mennesker, der har behov for støtte fra frivillige i Røde Kors. Der er blandt andet tilbud om sprogcafe, sundhedstilbud, q-net for voldsramte kvinder og foreningen Social Sundhed, der hjælper sårbare borgere med at navigere i sundhedssystemet. Og så har Røde Kors valgt også at have et særligt fokus på sårbare unge, der oplever at mistrives. Her er blandt andet aktiviteter som fællesspisninger, kreacafé og et helt nyt projekt, hvor der også er mulighed for at spille musik. Vi var med til husets indvielse fredag den 31. maj, hvor vi også talte med medlem af husets styregruppe Finn Etzerodt.
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Røde Kors åbner nyt Netværkshus
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.