Opgør med mistillid, fokus på rettigheder

Enhedslisten har netop præsenteret et nyt beskæftigelsespolitisk forslag, som de kalder for et rettighedsudspil, der beskriver et beskæftigelsessystem, som er bygget på tillid og udgangspunkt i borgerens behov. Udspillet, der har været under udarbejdning i mere end 2 år, vil styrke retssikkerheden for borgere i beskæftigelses systemet og en gang for alle gøre op med det nuværende system, der er bygget på mistillid, utryghed og manglende indflydelse. Vi var med, da udspillet blev præsenteret onsdag den 11.juni i Odense, hvor vi talte med partiets beskæftigelsesordfører, Victoria Velásquez og medlem af Odense Byråd, Reza Javid, om det nye rettighedsudspil.
Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Opgør med mistillid, fokus på rettigheder
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.