Flag for et Frit Palæstina

Hver onsdag flager gruppen, Palæstina Events Odense, foran Banegården, for at gøre opmærksom på den brutale krig mellem Israel og Hamas, der har stået på i mere end 8 måneder, og som har kostet 35000 palæstinensere livet, heraf knap 8000 børn. Situationen i Gaza er desperat. Befolkningen er spærret inde, belejret, bombet og afskåret fra adgang til mad, vand og lægehjælp.
Vi var med, da der blev flaget for Palæstina onsdag den 12.juni, hvor vi talte med Saleh og Nevine, der begge, utrætteligt, bliver ved med at sætte fokus på krigens uhyrligheder og – som udover en afslutning på krigen, også ønsker sig, at Danmark, som det er tilfældet med flere andre lande, anerkender Palæstina som selvstændig stat.
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Flag for et Frit Palæstina
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.