Langbordsmiddag på Skibhusvej

Fredag den 14. juni var bilos og larm på, den ellers normalt tæt trafikerede Skibhusvej, skiftet ud med fællesspisning, underholdning og ægte vejfest-stemning 🎉 Det sker som et slags startskud og eksempel på, hvordan gaden kan bruges på en anden måde, for området er nemlig udvalgt som forsøgsområde i den grønne mobilitetsplan, det betyder, at biltrafikken skal minimeres for i stedet at skabe bedre forhold for gående og cyklister 🚴🏽‍♀️ Men, som andre steder i byen, har det vist sig som en yderst ømtålelig politisk opgave at forsøge at begrænse bilismen og derfor skal projektet ’Vores Skibhus’ tage borgere og erhvervsdrivende med på råd i udformningen af det, der i fremtiden forhåbentligt bliver et både mere roligt og grønnere kvarter 🌏🍀 Vi var med til fredagens fællesspisning, hvor knap 350 Skibhusborgere havde tilmeldte sig 👇
Udgivet KLIMA, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Langbordsmiddag på Skibhusvej
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.