Juni-Erklæring lover løft af folkeskolen

Torsdag den 20.juni dannede skolegården på Vestre Skole rammen om en historisk erklæring om et fremtidigt løft af de odenseanske folkeskoler og et mål om, at folkeskolen skal være første valg.
Aftalen, som er døbt Juni-Erklæringen, er indgået mellem borgmester Peter Rahbæk Juel, Rådkvinde for Børn og Unge Susanne Crawley, lærerstuderende, pædagoger og lærerforeningen i Odense. Den adresserer nogle af de udfordringer, som har været på alles læber siden februar, hvor grove sager fra Agedrup skole kom frem, hvilket startede en samtale om de manglende ressourcer i folkeskolen. Og på trods af flere konstruktive dialogmøder om problematikkerne i folkeskolen, kulminerede det hele i maj måned, hvor skolebestyrelserne nægtede at godkende skolernes budget for kommende skoleår.
 
Men nu ser det altså ud til, at politikerne er nået til den erkendelse, at det er den helt store pengepung, der skal frem, hvis folkeskolen skal bestå. For med junierklæringen lover politikerne, at det nu – endelig – er blevet folkeskolens tur 💰👇
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Juni-Erklæring lover løft af folkeskolen
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.