På arbejde i Parlamentet og landbrug

I den her udgave af Udsyn Verden i Odense, tager vi med den danske EU- Parlamentariker, Christel Schaldemose på arbejde i Parlamentet i Bruxelles. Vi følger hende i løbet af en arbejdsdag, hvor hun både holder møder med danske journalister, en gruppe danske influensers og er til afstemning om en stor migrationspagt, der har været undervejs i 2 år. Undervejs i programmet bliver vi klogere på både højredrejningen, landbruget og EU’s grønne ambitioner, flygtningepolitik og så den nye og omfattende internetlovgivning, den såkaldte DSA, som er trådt fuldt i kraft her fra 2024. Programmet er støttet af Europa-Nævnet. Og vi bliver i det europæiske, når vi til sidst viser en reportage om landbruget – en sektor, hvor drivhusgasudledningerne stort set ikke faldet på EU-plan de seneste 15 år.
Udgivet EU, KLIMA, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til På arbejde i Parlamentet og landbrug
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.