Værdigt liv til alle!

Græsrods organisationen ”Bekæmp fattigdom” og et nyt netværk ”Fællesskabet Odense” ville ved en demonstration på Banegårdspladsen gøre opmærksom på at det har været op af bakke for ledige udsatte borgere i Danmark de senere år. Skærpede regler for førtidspension og fleksjob har gjort livet sværere for langtidssygemeldte – VKO flertallets dagpengereform fra 2010 har sendt 60.000 ud af dagpengesystemet – og den nye Venstre regerings særligt lave integrations-ydelser og kommende kontanthjælps-loft vil lige om lidt skabe mere fattigdom og hjemløshed i vores lille velstående velfærdssamfund.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Værdigt liv til alle!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.