Væresteder for social udsatte i Odense er sparetruet!

Væresteder og sociale tilbud til skrøbelige, sårbare, socialt udsatte borger med psykiske udfordringer og misbrugsproblemer er med på listen når det politiske udvalg for beskæftigelses – og socialforvaltningen i Odense Kommune, skal tage stilling til et omfattende sparekatalog, hvor der skal findes besparelser for i alt 38 millioner, der bl.a. skal dække socialforvaltningens andel til regeringens omstridte omprioriterings bidrag.
Vi har besøgt café Paraplyen i Odense Centrum og Værestedet ØST i Vollsmose.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Væresteder for social udsatte i Odense er sparetruet!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.