Nu er der tal på lokale konsekvenser af Kontanthjælpsloft.

Socialforvaltningen i Odense har oplevet en 3-dobling af ansøgninger til enkeltydelser efter at kontanthjælpsloftet er trådt i kraft. 1900 borgere er skåret i deres boligydelse og enlige forsørgere har mistet helt op 3700 om måneden. 225 timers reglen har betydet at arbejdsløse der lever i et ægteskab hvor begge er på kontanthjælp har fået lukket den ene parts månedlige ydelse.
Odense ser Rødt har talt med byrådsmedlemmer fra Venstre og Enhedslisten og besøgt den Frie Rådgivning, der har mærket en markant stigning i henvendelser fra borgere, der er blevet ramt af de nye regler.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *