Korsløkkeparken. Forbudt for fattigrøve uden uddannelse.

Korsløkkeparken. Forbudt for fattigrøve uden uddannelse.
Regeringens omfattende Ghetto plan med særlige regler for særlige borgere, der bor eller vil bo i særlige boligområder, får nu konsekvenser ude i den virkelige verden.
Fra i dag skal man hvis man vil bo i Korsløkkeparken, dokumentere at man ikke er på en af de lave kontanthjælps ydelser.  Man kan heller ikke flytte ind hvis man er på er dagpenge, sygedagpenge eller deltager i et resurseforløb.  OG så skal man kunne fremvise en ren straffeattest, lønsedler for de sidste 3 måneder, samt et bevis for at man har en uddannelse, der er mere end grundskolen.
Baggrunden for boligselskabets beslutning om de nye regler er, at man vil undgås at blive stemplet som ”Hård Ghetto”. Et stempel der vil betyde at man skal ændre boligmassen og måske tvinges til nedrivninger af boliger der netop er blevet renoveret for 1½ milliard kroner.

Vi har mødt Erling Nielsen, Fyns Almennyttige Boligselskab, Socialrådmand Brian Dybro og byrådsmedlem Reza Javid for at høre deres mening om en lovgivning, hvor man lokalt skal gennemføre særlige regler i særlige boligområder.

Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Korsløkkeparken. Forbudt for fattigrøve uden uddannelse.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.