Godt Nyt til odenseanske børn, forældre og pædagoger.

Godt Nyt til odenseanske børn, forældre og pædagoger.
17.6 millioner er på vej til trængte daginstitutioner i Odense. En beslutning der er truffet i det politiske udvalg for Børn og Unge Forvaltningen, der i en pressemeddelelse kalder det ”Første skridt mod Minimumsnormeringer”.
En beslutning, der selvfølgelig bliver positivt modtaget hos både pædagoger og forældre. Men da de 17.6 millioner skal fordeles på 126 børnehuse. Noget der svarer til ca. en halv pædagog hvert sted, så vi har talt med Thomas Graven fra Forældrenes Landsorganisation og byrådsmedlem Tim Vermund fra Socialdemokratiet om hvilken forskel det reelt kan gøre i børnehaver og vuggestuer, der har oplevet store sparerunder igennem flere år.

Og da pengene, der kommer fra en national pulje der var vedtaget før Corana’en varslede økonomisk krise og udsættelse af velfærdspolitiske beslutninger i Folketinget, bl.a. lov om Minimumsnormeringer så har vi også spurgt om den gode nyhed kan blive gentaget i de kommende år.

Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Godt Nyt til odenseanske børn, forældre og pædagoger.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.