Håb for nedrivnings-truede Vollsmose borgere?

Håb for nedrivnings-truede Vollsmose borgere?
Kan kommende klager til Ligebehandlings-nævnet give nyt håb til de omkring 3000 borgere, der skal tvang-flyttes fra Vollsmose de kommende år?
Det tror og håber advokat Niels-Erik Hansen, der sammen med aktive beboere i græsrods-initiativet Almen Modstand, lige nu indsamler fuldmagter til klagesager, der vil påpege en Diskrimination af danske statsborgere, der i den omfattende Ghetto-lov, bliver stemplet som værende af ”ikke-vestlig” oprindelse.

Vi har mødt beboerne Rina Krøyer og Walid Zaabalawi, der på kort tid har indsamlet 125 fuldmagter i en enkelt boligblok i Birkeparken. Noget som advokat Niels-Erik Hansen håber kan føre til en revurdering af de dramatiske og omfattende såkaldte ”udviklingsplaner” der er vedtaget for Vollsmose og de 14 andre boligområder, der er blevet dømt som ”Hård Ghetto”.

Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Håb for nedrivnings-truede Vollsmose borgere?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.