Solbakkens 1200 beboeres fremtid i Samråd.

Solbakkens 1200 beboeres fremtid i Samråd.

Solbakkens 1200 beboeres fremtid i Samråd.
”Jeg havde Naivt håbet på lille sprække så vi ikke skal risikere at rive mange boliger ned i Solbakken” sådan lød den umiddelbare kommentar fra Brian Dybro, SF’s rådmand i Odense, da hans partifælle Karsten Hønge, havde været i samråd med boligminister Kaare Dybvad om den dom som ”Hård Ghetto”, der har ramt de ca. 1200 beboere i det lille almennyttige boligområde, der på Christiansborg bliver kaldt Solbakken.
En dom der er blevet afsagt fordi statistik fra 2018-19, viser at i alt 5 beboere fik boligområdet på den forkerte side af kridtstregen, da man offentliggjorde de årlige ghetto-lister den 1. december.
En dom der betyder at der i 2030 kun være 40% almennyttige familielejligheder i området. Noget der kan føre til tvangsflytninger og måske nedrivninger i de kommende år.

Vi har talt med Karsten Hønge og Brian Dybro og tegnet et rids af baggrunden, hvor den omfattende ghettolov, har klare udlændingepolitiske aspekter, der fastholder et folketingsflertal i en kappestrid om hvem, der er hårdest og mest stram. En kappestrid der ikke levner megen plads til almindelig sund fornuft.

Se evt. også om boligselskabernes og kommunens alternative forslag:   https://osrtv.dk/2020/11/03/haard-ghetto-dom-truer-endnu-odenseansk-boligomraade/

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Solbakkens 1200 beboeres fremtid i Samråd.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.