Odense Havn for hele Byen?

Odense Havn for hele Byen?
Kan en gammel udtjent industrihavn blive til en ny og levende bydel tæt på Centrum? Måske. Det har i hvert fald nu været en lokal politisk vision i Odense i mere end 20 år
Så nu har byrådet, efter et samlet salg af hele 7 matrikler til én og samme entreprenør, iværksat en proces hvor byens borgere skal inddrages i en byudviklingsplan, der skal sikre at havnen bliver en ”attraktiv, levende og sammenhængende bydel” der kan bidrage til ambitionen om at Odense også skal smage af storby.

En ambition der kræver at der udover boliger også bliver rum til kultur og erhverv og en bevarelse af noget der minder om havnens betydning for byens historie. Men også at de folkevalgte er deres politiske ansvar bevidst, når der skal lægges lokalplaner, som skal føres ud i livet af private investorer, der selvfølgelig også gerne vil tjene penge.Vi har talt med hhv. Mira Erik fra en ny kulturforening, Mermaid – Rune Vadstrøm fra Ny Cirkus Dynamo, der bor på havnen og det socialdemokratiske byrådsmedlem Niclas Kandemir, der sidder i det politiske udvalg for by – og kulturforvaltningen, der har ansvaret for udviklingen af Odense Havn.

Se også: https://osrtv.dk/2021/02/23/odense-havn-2025-soveby-levende-bydel-respekt-historien/

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Odense Havn for hele Byen?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.