Pinlig Social Dumping på Fynsværket.

Pinlig Social Dumping på Fynsværket.
10-15 euro svarende til 74-111 kroner i timen. Det er hvad litauiske stilladsarbejdere får når de arbejder for en østeuropæiske underentreprenør på det kommunalt ejede Fjernvarme Fyn.
Fynsværket i Odense er blevet skueplads for en ny-klassiker på det danske arbejdsmarked, hvor en underskov af underentreprenører underbetaler udenlandske arbejdere, selv om der i aftalen med hoved entreprenøren, står at man skal overholde danske løn og arbejdsforhold.
Fyens Stiftstidende har sammen med TV2 Fyn afdækket at 7 ud af 11 underentreprenører, der er hyret ind af den finske Hovedentreprenør, der står for opførelse af en ny stor biokedel på Fynsværket, ikke har overholdt danske overenskomster.
Vi har talt med hhv. faglig sekretær i 3F Transport, Johs Rasmussen, der sidste år troede at han havde fået lavet en aftale med et polsk stilladsfirma. Hhv. borgmester Peter Rahbæk Juel der er skuffet og vred over, at Fjernvarme Fyn der har en central rolle i de lokale kommunale klimaambitioner om være co2 neutral i 2030, nu står med en møg sag om social dumping. 
Pinlig Social Dumping på Fynsværket. Bliver vist i TV Odense ser Rødt https://osrtv.dk/sendetider/ 
Se mere om social dumping på https://www.youtube.com/watch?v=eBBdNEAYPKM&t=5s
Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Pinlig Social Dumping på Fynsværket.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.