Pinlig social dumping og frivillige ildsjæle.

Pinlig social dumping og frivillige ildsjæle.
Odense ser Rødt har set på en pinlig sag med omfattende social dumping på det kommunalt ejede Fjernvarme Fyn, hvor bestyrelsesformand Mads Søndergård Thomsen sammen med konstitueret direktør Kim Winther, mødtes med Odense Byråds økonomiudvalg for at redegøre for, hvorfor Fjernvarme Fyn i flere omgange har undladt at indføre kontrakter med arbejdsklausuler, der lig med kommunens egne, kunne have forhindret at 7 ud af 11 underentreprenører, der er hyret ind af en finsk Hovedentreprenør, Andritz ikke har overholdt danske overenskomster, i arbejdet med at bygge en stor bio-kedel, som skal erstatte kul med træflis.
Vi hat talt med Fjernvarme Fyn og hhv. borgmester Peter Rahbæk Juel og rådmændene Brian Dybro og Søren Windell om en redegørelse, der imellem linjerne lægger ansvaret på den nu afgåede direktør Jan Strømvig.
Du kan også se en reportage om den mangfoldighed af frivilligt socialt arbejde, der trives i Odense. Noget der hvert år hædres med en kommunal ildsjælepris, hvor du allerede nu kan indstille en kandidat, hvis du går ind på Odense Kommunes hjemmeside. https://www.odense.dk/brug-byen/foreningsliv-og-frivillighed/ildsjaelepriserne/indstil-til-ildsjaelepriserne
Sidst i programmet finder du en Grundlovstale af den syrisk fødte gymnasieelev Rahima, der har set flere af sine venner blive nødt til enten at rejse ud af Danmark eller tage ophold på et udsigtsløst Udrejsecenter på ubestemt tid.
Pinlig social dumping og frivillige ildsjæle. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Pinlig social dumping og frivillige ildsjæle.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.