Skuffelse over blå-tonet mobilitetsplan.

Skuffelse over blå-tonet mobilitetsplan.
Der kommer selvfølgelig debat når klimapolitisk hensyn kolliderer med vor tids hellige ko, privatbilen.
I Odense har oplægget til en grøn mobilitetsplan fået både de borgerlige partier og lokale handelsstandsforeninger til at råbe alarm og katastrofe, hvis ikke co2 forurenende benzin og dieselbiler kan køre og parkere frit alle steder i byen.
Vi har talt med Karsten Prinds der som aktiv beboer i Trafikgruppen i Skibhuskvarteret, havde set frem til en mere familie, børne og klimavenlig bydel, hvor man med ensretninger og fjernelse af kantstensparkering – også i sidegaderne, der i dag er tæt pakket med biler hele dagen – kunne fremme lysten til at gå, cykle eller bruge den kollektive transport.
Men da odenseansk byrådspolitik i årtier har været præget af et stort Socialdemokratiet, der som regel ønsker politisk bredde forlig med de borgerlige partier, så blev ideerne om benzin og dieselfri zoner droppet til fordel for hastighedsbegrænsninger ned til 20-30 km/t på hhv. gader i centrum, handelsgader som Skibhusvej, boligveje, skoleveje og større indfaldsveje, der endnu ikke er sat navn på. 
Skuffelse over blå-tonet mobilitetsplan. Kan også ses i lokal-tv Udsyn https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=ToKmZnu__UY
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Skuffelse over blå-tonet mobilitetsplan.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.