Ny Varmestue for Udsatte i Bolbro.

Ny Varmestue for Udsatte i Bolbro.
Der har i flere år været et indlysende behov for et værested eller varmestue for socialt svage borgere i bydelen Bolbro. Så nu efter et længere tilløb har Kirkens Korshær, med støtte fra Odense Kommune, kunne åbne en ny og indbydende varmestue på Stadionvej 47.
Odense ser rødt var med til den officielle hvor vi bl.a. mødte nogle tilfredse bruger og varmestueleder Kaj Skølstrup, der kunne fortælle om varmestuens tilbud, der udover gratis morgenmad, fællesskab og billig varm middagsmad også har sundhedsfaglige ydelser og social rådgivning på menuen.   
Du kan også se en reportage fra en lokal støttedemonstration til det kvindeoprør, som stadig står på i Iran, et år efter moralpolitiets drab på en ung kvinde, der bar sit tørklæde forket.
Den fynske billedkunstner Jens Galschiøt får lov at udtrykke sin bekymring for regeringens ”koranlov”, der vil kriminalisere ”utilbørlig behandling af genstande med væsentlig religiøs betydning for et trossamfund”.
Sidst i programmet ser vi på chancerne for at en mere klimavenlig, vegansk fødevareproduktion, kan få bedre fat i danskerne end tilfældet er i dag.
Ny Varmestue for Udsatte i Bolbro. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om Varmestuen på https://www.youtube.com/watch?v=lu08kKdLSFI
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Ny Varmestue for Udsatte i Bolbro.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.