Fattige folkeskoler, haltende CO2-reduktioner og børnefattigdom

I den her udgave af Odense ser Rødt, ser vi nærmere på folkeskolerne i Odense, hvor 24 ud af 33 skolebestyrelser har valgt helt at afvise budgettet for skoleåret 2024/2025, fordi der er skåret så langt ind til benet, at det ikke længere er muligt at sikre børnenes trivsel og udvikling, både fagligt og socialt. Og så ser vi nærmere på Odenses store klimahandleplan for 2030, som er kommet i alvorlige problemer. Der mangler nemlig en CO2-reduktion på 60.000 ton, som er afgørende for, at Odense bliver en klimaneutral by i 2030. Til sidst handler det om de fattigste danskere og de konsekvenser det har for de 47.200 børn, der stadig vokser op i fattigdom.
Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Fattige folkeskoler, haltende CO2-reduktioner og børnefattigdom
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.