Fest for Skibhusvej og frivillige Ildsjæle

I denne udgave af TV Odense min By tager vi til vejfest på Skibhusvej. Fredag d. 14. juni var trafikken skiftet ud med langborde, underholdning og ægte vejfeststemning, som et startskud til de kommende mobilitetsplan, der skal skabe bedre forhold for cyklister og fodgængere. Og det er igen blevet den tid på året, hvor der kan indstilles kandidater til Odense kommunes ildsjælepriser, som uddeles til personer eller foreninger, der gør en forskel for udsatte og sårbare borgere i Odense. Derfor viser vi en reportage om byens frivillige sociale tilbud, som måske kan give lidt inspiration til mulige kandidater.
Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Fest for Skibhusvej og frivillige Ildsjæle
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.