Borgere Bidrager til Fremtidens Ældrepleje

Mandag den 17. juni havde Odense kommune inviteret borgerne til at komme med deres bud på, hvordan en god ældrepleje ser ud i fremtiden. Det var der 155 tilmeldte borgere, der havde lyst til den her mandag eftermiddag, hvor der både blev diskuteret fysiske rammer på plejehjem, når nye skal opføres og eksisterende skal renoveres. Men noget, der også fyldte på borgermødet – og hænger som en tung sky over fremtidens ældrepleje – er de massive rekrutteringsudfordringer, hvor det anslås, at der kommer til at mangle omkring 17000 social- og sundhedsarbejdere på landsplan og omkring 700 i Odense, frem mod 2030. Vi var med til borgermødet på Odense Rådhus, hvor vi talte med Rådmand Brian Dybro og nogle af de fremmødte engagerede borgere, der alle håbede på en bedre fremtidens ældrepleje, når og hvis, det engang bliver deres tur👇
Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Borgere Bidrager til Fremtidens Ældrepleje
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.