Fremtidens folkeskole, ældrepleje og grøn trafik

I den her udgave af Odense ser Rødt tager vi til pressemøde i skolegården på Vestre skole i Odense, hvor borgmester Peter Rahbæk Juel og Rådkvinde Susanne Crawley, sammen med en række faglige organisationer, præsenterede – og underskrev en erklæring om et økonomisk løft, en såkaldt Juni-Erklæring, om en bedre fremtidens folkeskole i Odense. Og så skal vi også  til borgermøde om fremtidens ældrepleje, hvor Odense kommune havde inviteret mere end 150 borgere til at komme med input til, hvordan ældreplejen kan indrettes i en fremtid, der byder på flere ældre og færre til at tage sig af dem.
Vi slutter udsendelsen i Jernbanegade i Odense, der, som en del af den grønne mobilitetsplan, nu står færdig med bedre forhold for gående og cykler. Gaden bliver indviet lørdag den 22. juni og i den forbindelse viser vi et indslag, hvor Klimarådmand Tim Vermund fortæller om de ændringer der er sket.
Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Fremtidens folkeskole, ældrepleje og grøn trafik
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.