Grønne gader, sund byplanlægning, slotstour og historiske kvinder

I den her udgave af Odense min By er vi taget ud for at se på de grønne byrum, der efterhånden dukker op rundt omkring i Odense, når ambitionerne i den grønne mobilitetsplan, om at lave grønnere byrum med fortrinsret til cyklister og gående, for alvor bliver synlige. Og det er godt for en grønnere fremtid, men håbet er også, at det kan bidrage til mere liv i gader, der kæmper med butiksdød og manglende leben Og så skal vi se på sund byplanlægning, noget som Odense er god til. Faktisk så god, at arbejdet med at planlægge byen, så den fremmer folkesundheden, har modtaget international anerkendelse og placerer Odense blandt de 25 mest sunde og bæredygtige byer i verden Og så skal vi indenfor, på rundvisning, i de historiske bygninger på Odense Slot, der i efteråret sidste år kunne fejre 300 års fødselsdag. Til sidst i udsendelsen skal vi forbi Petra Petersens Plads i Odense, som blev indviet i juni måned sidste år, og som er historisk, dels fordi Petra Petersen spillede en central rolle i modstandsbevægelsen under den tyske besættelse, men også fordi, der for første gang i byens historie, er givet en plads til en de kvinder, der har gjort en forskel.
Udgivet KLIMA, KULTUR, LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Grønne gader, sund byplanlægning, slotstour og historiske kvinder
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.