LEGO, Fællesskaber og fodbold

I denne udgave af TV-Odense min By skal vi bl.a. forbi både fodbold og fællesspisning. Men vi starter i februar måned da Røde Kors tilbød akut vinterhjælp til udsatte børnefamilier. Og så skal det handle lidt om ensomhed. Uge 17 har siden 2016 været et pejlemærke for større fællesspisninger. Igangsat af Folkebevægelsen mod Ensomhed med det formål at skabe fællesskaber og inklusion omkring måltider. Hvad gør man hvis der ikke er ressourcer til legetøj på børnepsykiatrisk afdeling? Det gav David Lind Nordby svaret på i februar, da han indsamlede 250 kg LEGO ved opslag på Facebook. Til sidst har vi en lille solstrålehistorie om Sport for livet der afholdt de danske mesterskaber i indendørsfodbold i Næsby Hallerne, med hold fra væresteder for socialt udsatte.
Udgivet LOKALT, POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til LEGO, Fællesskaber og fodbold
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.