Værdig Ældre pleje i Odense. Er det muligt?

Værdig Ældre pleje i Odense. Er det muligt?

Kan vi få en bedre ældrepleje i Odense Kommune. Hvad er ikke godt nok i dag og hvad kan gøres bedre. Det var de overordnede spørgsmål da Ældresagen havde inviteret til valgmøde med de fleste af de politiske partier, der stiller op til byrådsvalget i Odense i november måned.
Vi var med på sidelinjen for at spørge om den aktuelle beslutning om 93 millioner til 200 nye medarbejdere i hhv. hjemmehjælpen og plejecentrene kan løfte en spareramt velfærdsydelse til et anstændigt niveau.

Og nok så vigtigt om det kan lykkes at få nok uddannet personale til et område, hvor der allerede nu men også i årene frem er mangel på uddannet arbejdskraft i et fag, der som andre traditionelle kvindefag, værdi sættes under gennemsnittet på det danske arbejdsmarked.

I Odense vil antallet af borgere over 80 år stige med tæt på 50% de næste 10 år og på Fyn forudser FOA, at der om 5 år i 2026 vil mangle 3600 uddannede sosu assistenter – og hjælpere, hvis man vil opretholde det nuværende service niveau, så på en eller måde skal der ske noget for sikre personale nok.

Se også: https://osrtv.dk/2019/06/28/sosu-soeges/

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Værdig Ældre pleje i Odense. Er det muligt?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.